Zwangerschapskleding Schilde Ameno Logo

ZWANGERSCHAPSKLEDIJ - POSITIEKLEDIJ

Voor frisse en moderne zwangerschapsmode kunt u terecht bij Améno. In mijn boetiek in Schilde te Antwerpen vindt u een groot aanbod aan kleding en accessoires. Ik sta u bovendien met raad en daad bij om de stijl te vinden die helemaal bij u past. Hippe bollebuikenmode: dat is mijn handelskenmerk.

Het is belangrijk dat u uw zwangerschapskledij vroeg genoeg aankoopt. De meeste zwangerschapsmode is namelijk rekbaar of op grootte verstelbaar en kan dus vaak gedurende de hele zwangerschap gedragen worden. Ook wie geen buikje heeft, kan onze kleding zonder problemen dragen.

De boetiek is van dinsdag tot zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Als u vragen heeft over de collectie of als u advies wilt over uw zwangerschapskledij, sta ik altijd voor u klaar in de winkel. Zoekt u nog een origineel cadeau voor een vriendin of familielid? Dan biedt Améno u het perfecte geschenkidee in de vorm van een cadeaubon. Dat wordt ongetwijfeld een leuke verrassing.

Ook als u met uw kinderen de boetiek bezoekt, kunt u met een gerust hart onze collectie bekijken en passen. De winkel heeft namelijk een leuke speelhoek waar uw kinderen zich volledig kunnen uitleven.

Bent u op zoek naar een boetiek voor zwangerschapsmode in de regio van Schilde, Antwerpen, Brasschaat, Zoersel, Wijnegem, Wommelgem, Turnhout? Kom dan eens langs bij Améno.