AMENO - MIJN VERHAAL

Na 10 jaar in het onderwijs te hebben gestaan als kleuterleidster, gaat voor mij een droom in vervulling... Mijn eigen boetiek... En dan nog wel zwangerschapsmode... Na 2 zwangerschappen, ben ik helemaal klaar om u met raad en daad bij te staan in het kiezen van jouw zwangerschapskledij.

Ik heb merken die verschillen qua stijl en budget. Zo zijn er de bekende merken Attesa, Noppies, Mamalicious en Pietro Brunelli. Maar ook hippe merkjes als Love2wait, Proud MaMa en Ripe zitten in het assortiment. Voor wie in het huwelijksbootje treedt of naar een feest moet, is er Seraphine. En Prima Donna en Mamsy zorgen dan weer voor mooi comfortabel ondergoed.

In mijn boetiek Améno in Schilde te Antwerpen vindt u een groot aanbod. Stuk voor stuk mooie en betaalbare zwangersmode. Ik sta u graag met raad en daad bij om de stijl te vinden die helemaal bij u past.

Kom gerust een kijkje nemen in de winkel... Er is een leuke speelhoek voor de kids zodat je rustig de collectie kan bekijken en passen. Ikzelf zal altijd aanwezig zijn zodat een goede service en advies gegarandeerd is.