Zwangerschapskleding Schilde Ameno Logo

WANNEER BEGIN IK BEST MET HET DRAGEN VAN ZWANGERSCHAPSKLEDING?

Dit moment is voor iedereen anders. Als je merkt dat je broek of rok niet meer comfortabel zit aan je buik of wanneer je je knoop niet meer dicht krijgt, kan je best je eerste zwangerschapskleding aankopen.

De meeste broeken of rokken hebben een elastische tailleband die je eenvoudig kan verstellen naargelang je eigen comfort.

Je zal snel merken dat je eigen bovenkleding te kort zal worden zodra je buikje ronder wordt. Wacht dan niet te lang meer met het kopen van t-shirts, tops,...

Je gewone kleding gaat namelijk uitrekken zodat je ze na je zwangerschap niet meer kan dragen. Onze bovenstukken en kleedjes zijn erop voorzien dat ze een hele zwangerschap kunnen gedragen worden zonder dat ze uitrekken.

Een zwangerschapsbeha draag je best vanaf het moment dat je gewone beha's te klein worden. Dit is voor iedere zwangere vrouw anders. Het bijzondere aan deze beha's is de elasticiteit van de stof, zowel qua omtrek als qua cup. Hierdoor groeit deze beha ook een hele tijd mee. De meeste van deze zwangerschapsbeha's zijn zo ontworpen dat je er na de bevalling borstvoeding mee kan geven indien je dit wenst.